Types glazen

Verdunde Glazen

De glasdikte van brilglazen kan tot 5 keer verdund worden. Dit raden we sterk aan bij glazen van hogere sterktes.

 

Degressieve glazen

Mensen die een leesbril dragen hebben vaak moeite bij computerwerk. Daarom raden we sterk aan om te kiezen voor degressieve glazen, in plaats van de traditionele leesbril. Deze glazen zijn speciaal gemaakt om comfortabel te kunnen zien bij wisselende tussenafstanden (bv: Computer - toetsenbord - papier).
 

Progressieve glazen

Progressieve glazen zijn brilglazen die van onder naar boven geleidelijk aan toenemen qua scherpte. Zo kunt u dus niet alleen van dichtbij en veraf goed kijken, maar ook op alle tussenafstanden perfect zien. In tegenstelling tot bifocale glazen, is er dus ook geen abrupte overgang tussen dichtbij en veraf.
 
 

Anti-fatigue glazen

Wie vaak achter de computer werkt kan last krijgen van vermoeide ogen of visuele vermoeidheid. Daardoor kunnen uw ogen jeuken of branden, of kunt u hoofdpijn krijgen. Anti-fatigue glazen ondersteunen uw ogen en zorgen ervoor dat uw ogen minder of helemaal niet vermoeid raken.
 

Breedbeeldscherm glazen

Brillen speciaal gemaakt om comfortabel te kunnen kijken op brede beeldschermen.

 

Veiligheidsbril

Veiligheidsbrillen op sterkte voor optimale werkcomfort en veiligheid in verschillende sectoren:
- chemische sector
- bouwsector
- mechanische sector
- stralingssector
- elektrische sector.

 

Fotochromatische glazen

Fotochromatische glazen passen zich automatisch aan aan de lichtsterkte en verkleuren in bruin, grijs en groen om op elk moment een optimaal oogcomfort aan te bieden.


Vragen of meer info? Contacteer ons!